• K O S Á R •

A kosár üres

A webshop használata

NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft.
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata
(a továbbiakban „Szabályzat”)

1.    A Szabályzat célja
1.1    A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft. (székhelye: 1052 Budapest, Petőfi Sándor u.  16.; cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-679567; adószáma: 11848853-2-41; közösségi adószáma: HU 118 488 53), a továbbiakban: „Társaság”) által alkalmazott adatvédelmi és -kezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és -kezelési politikáját, amelyet a Társaság magára nézve kötelező erővel ismer el.

Bővebben...
 • A Bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bakkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.
Bővebben...

 

A több évtizedes szakmai múltra visszatekintõ cégtulajdonos Nudelman László, a Hivatásos Numizmaták Nemzetközi Szövetségének (IAPN) tagja, a magyarországi numizmatika egyik legelismertebb szaktekintélye.

Bővebben...

A több évtizedes szakmai múltra visszatekintő cégtulajdonos Nudelman László, a Hivatásos Numizmaták Nemzetközi Szövetségének (IAPN) tagja, a magyarországi numizmatika egyik legelismertebb szaktekintélye.

Bővebben...

Általános Szerződési Feltételek

BEVEZETÉS

A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) a www.numismatica.hu URL alatt elérhető honlapon (a továbbiakban: „Honlap”) üzemeltetet webáruházban (a továbbiakban: „Webshop”) történő vásárlás általános feltételeit tartalmazza.

Az által, hogy felhasználó a Honlapon regisztrál, avagy a Honlapon regisztráció nélkül elektronikus úton valamely árucikk megvásárlását kezdeményezi, egyúttal elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezéseit.

Eladó fenntart magának minden jogot a Honlap, annak bármely részlete és/vagy az azon megjelenő tartalmak, valamint a Honlap terjesztésének tekintetében. Tilos a Honlapon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az Eladó írásos hozzájárulása nélkül.

 1. 1.Az Eladó

1.1.     A Webshopot a NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft. (székhelye: 1052 Budapest, Petőfi Sándor u.  16.; cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-679567; adószáma: 11848853-2-41; közösségi adószáma: HU 118 488 53) üzemelteti. A Webshopban történt vásárláskor az értékesítésre kerülő árucikkek eladója a NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft. (a továbbiakban: „Eladó”).

1.2       Vevő  (a továbbiakban: „Vevő”) az a személy, aki a Honlapon történ regisztrációt követően sikeresen vásárolt.

1.3       Eladó rendelkezik a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kiadott, a nemesfémmel vagy ezekből készült tárgyakkal történő kereskedéshez szükséges engedéllyel. Engedély száma: PR7404/1/2014

 1. 2.Regisztráció

2.1       A Honlapon bárki regisztrálhat.

2.2       A regisztráció során a felhasználó köteles a csillaggal jelzett ablakokat kitölteni, és abban valós adatokat feltüntetni.

2.3       Amennyiben az Eladó tudomást szerez valótlan adatok megadásáról, a regisztrált felhasználót kizárhatja a felület használatából.

Bővebben...

 

1. SZEMÉLYESEN, KÉSZPÉNZFIZETÉSSEL, VAGY BANKKÁRTYÁVAL BOLTUNKBAN
2. ÁTUTALÁSSAL
3. BANKKÁRTYÁVAL
4. POSTAI UTÁNVÉTELLEL


 • 1. SZEMÉLYESEN, KÉSZPÉNZFIZETÉSSEL, VAGY BANKKÁRTYÁVAL BOLTUNKBAN

  • NUDELMAN NUMIZMATIKA Kft.
  • 1052 Budapest, ÍPetőfi ÍD. u. 16.
  • Telefon/Fax: 36-1-337-4908
  • Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10–18-ig

 • 2. ÁTUTALÁSSAL

  Nudelman NUMISMATIKA Kft. HUF – KONTO IBAN: HU26 1040 2142 4950 5557 5453 1028 Bankkapcsolat: K&H Bank Rt. 1051 Budapest Kossuth Lajos tér 18. SWIFT: OKHBHUHB EUR – KONTO IBAN: HU31 1040 2142 4950 5557 5453 1035 Bankkapcsolat: K&H Bank Rt. 1051 Budapest Kossuth Lajos tér 18. SWIFT: OKHBHUHB

 • 3. BANKKÁRTYÁVAL

 • 4. POSTAI UTÁNVÉTELLEL

  A postai utánvétel költségeit táblázatunk tartalmazza. Vásárlása esetén az összeg függvényében, a rendszer automatikusan kiszámítja a kézbesítés díját. Amennyiben ezt a megoldást választja, a pontos költségekről szíveskedjék előzetesen tájékozódni .  Minden árut légbuborékos biztonsági csomagolással látunk el. Az árucikkek belföldön kb. 3-7 munkanap alatt kerülnek kiszállításra.


KÉZBESÍTÉS

A vásárolt tárgyak átvétele a fizetési módokkal összhangban történhet személyesen,
boltunkban (lásd 1-es pont) ill. postázással. A postázás költségei a feladás típusától és értékétől függően változnak. 
Minden árut légbuborékos biztonsági csomagolással látunk el.
Az árucikkek belföldön kb. 3-7 munkanap alatt kerülnek kiszállításra.


Gyűjtemény tároló rendszereket csak a meglévő készlet erejéig tudunk szállítani.

December 31 után megszűnik a termékcsoport árusítása.

• K O S Á R •

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés - Fiókom

Keresés

Elérhetőség

 • 1052 Budapest Petőfi Sándor u. 16.
 • +36 1 337 4908
 • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fizetési módok

Scroll to top